Tarua, land der legendes.
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Gildes

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aldo

Aldo

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 28-11-10
Leeftijd : 23

Character sheet
Element: Elektriciteit
Gilde: -
Status: Gezond

BerichtOnderwerp: Gildes   ma mei 28, 2012 6:41 pm

In Tarua is het gebruikelijk dat mensen zich verzameling in Gildes. Ze verzamelen zich omwille van hun afkomst, element, waar ze in geloven, wat dan ook. Terwijl Gildes oorspronkelijk waren bedoeld om mensen een band met elkaar te laten vormen, worden ze nu vrijwel alleen nog maar gebruikt voor oorlog, want hoe groter de Gilde, hoe groter je leger, en hoe meer kans je hebt om als winnaar uit de strijd te komen,

Om het gemakkelijk te houden, zullen in dit topic alle vragen die je zou kunnen hebben worden beantwoord.

V: Hoe kom ik bij een gilde?
A: Je vraagt aan de eigenaar van de gilde of je lid mag worden. Meestal word dit in een RPG post afgehandeld.

V: Kan je een eigen gilde krijgen?
A: Ja, door in dit topic je gilde aan te vragen. Hoe actiever je bent, en hoe origineler de gilde is, hoe meer kans je er op hebt. Ook is het verstandig om van te voren al een paar mogelijke leden te hebben.

V: Is het verplicht om bij een gilde te gaan?
A: Nee, dat is het niet.

V: Heb je voordelen als een gilde eigenaar?
A: Ligt eraan. Je hebt meer aanzien, maar aan de andere kant heb je ook meer verantwoordelijkheid. Ook mag je als gilde eigenaar bepalen waar het hoofdgebouw van je gilde komt. Dat mag op elke plek zijn, zolang er nog geen hoofdgebouw van een andere gilde is.

V: Zijn er ook speciale gilde actieviteiten?
A: Ja, die zijn er. Eens in de zoveel tijd wordt er een bericht gestuurd naar de leider, of tweede leider, van de gildes die op dat moment het actiefst zijn. Hierin staat een zogenaamde 'missie', zoals bijvoorbeeld het ontdekken van een nieuw gebied, of het vervoeren van een mysterieus pakket. Als zo'n missie wordt voltooid, dan worden er extra punten verdeeld over de leden van de Guild. De missie is alleen voltooid als er voldaan is aan alle voorwaarden van de missie.

V: Kan je gebieden veroveren?
A: Ja, het is mogelijk om gebieden in Tarua te veroveren. Er is geen limiet op het aantal gebieden dat kan worden veroverd. Een gebied kan echter wel worden ingepikt door een andere Gilde. Om uit te rekenen wie er wint, wordt de volgende rekensom gebruikt: Het aantal actieve leden : Het aantal gebieden in bezit van de Gilde. Op die manier zijn de kansen ongeveer eerlijk verdeeld. Je kan echter maar 1 keer per maand een gebied veroveren met je Gilde.

_________________

To know sorrow is not terrifying.
What is terrifying, is to know you can't go back
To the happiness you might have had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Gildes
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tarua :: Algemeen :: Informatie en Regels-
Ga naar: