Tarua, land der legendes.
 
IndexPortalFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Asuka Kushieda

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Asuka
Admin
Asuka

Aantal berichten : 9
Registratiedatum : 28-11-10
Leeftijd : 22
Woonplaats : Maastricht

Character sheet
Element: Vuur
Gilde: /
Status: Gezond

BerichtOnderwerp: Asuka Kushieda   ma mei 28, 2012 9:07 pm

Naam:
Asuka Kushieda.
Leeftijd:
16 jaar.
Geslacht:
Vrouwelijk.
Uiterlijk:
Asuka heeft een zwarte haarkleur en hazelbruine ogen. Verder draagt ze bijna altijd een zwarte kimono, dat het uniform was van haar oom's dojo. Op andere, speciale gelegenheden zal ze een andere kimono aan doen, maar dit is maar sporadisch.
Karakter:
Asuka is een beetje een heethoofd. Ze houdt absoluut niet van verliezen van de verkeerde personen en kan er echt niet tegen als je haar familie of vrienden beledigd. Alleen dan verliest ze echter haar geduld, in andere gevallen weet ze nog net het hoofd koel te houden.
Element:
Vuur.
Technieken:
Fire Wave:
I De gebruiker vormt een kleine vuurbal, en kan deze besturen.
Themesong:
Ichirin no Hana

Geschiedenis:
Al van kleins af aan heeft Asuka te maken gehad met de japanse vechtkunst. Haar vader leidde een dojo dat de sport 'Martial Arts' beoefende, terwijl haar opa een dojo had voor Kendo-liefhebbers. Asuka deed beide sporten met plezier, hoewel haar voorkeur uitging naar Kendo. Haar opa was echter oud en het ging al snel achteruit met hem. Uiteindelijk stierf de oude man en liet de dojo in haar handen. Ze was echter pas 13 en niet in staat om de dojo te leiden, tot haar spijt. Toch wist ze het draaiende te houden met behulp van haar vader en een goede vriend van haar opa, die nog steeds lid was van de Kendo dojo. Enige tijd nadat haar opa was overleden, kreeg ze van haar moeder te horen dat haar oom ook Kendo beoefende. Vastberaden ging ze op zoek naar de man en vroeg hem om de dojo van haar over te nemen, maar hij weigerde eerst. Hij was niet van plan om zijn leven nog meer aan de sport te wijden. Dat was niet zijn pad van het zwaard. Asuka gaf echter niet op en probeerde hem op verschillende manieren over te halen. Toen bood ze hem aan om samen te sparren. Als zij won, nam hij de dojo over. Als hij won, liet ze hem verder met rust over het onderwerp en ging weer naar huis. Ze verloor, maar haar oom besloot toch om de dojo te runnen. Hij gaf haar geen rede waarom hij opeens van gedachte was veranderd, maar dat besloot ze te laten rusten. Ze was allang blij dat hij het wilde doen.

Na twee jaar beide sporten beoefend te hebben, kwam ze tot de conclusie dat ze niet meer thuis rond wilde hangen. Als ze erop uitging om andere mensen te ontmoeten, kon ze ook weer wat wijzer worden en groeien in ervaring. Haar ouders waren niet moeilijk te overtuigen, aangezien ze goede redenen had om te vertrekken. Daarbij waren ze er zeker van dat ze zichzelf wel wist te redden. Net op het moment dat ze wilde vertrekken, nadat haar moeder haar een eigen katana had gegeven, werd de dojo van haar vader aangevallen. Haar vader en oom waren echter buiten aan het ruziën over iets en kregen niets mee. Asuka stond aan de grond genageld, terwijl voor haar eigen ogen haar moeder werd vermoord. Pas na een aantal tellen van doodse stilte, wist ze een geluid te produceren. Een geluid dat haar vader en oom zo alarmeerde, dat ze kwamen kijken wat er aan de hand was. De dader vluchtte echter voordat de twee aankwamen. Haar vader probeerde het verhaal uit haar te trekken, maar er kwam niet veel bij haar los. De dagen daarop bracht ze op haar kamer door en vroeg zich steeds maar één ding af. Waarom? Waarom beschermde ze haar moeder niet op het moment dat ze het het meest nodig had? Waarom gebruikte ze haar vaardigheden niet? Waarom... Deed ze niks? Uiteindelijk lukte het haar om uit het huis te gaan en weer onder de mensen te komen. De katana die ze van haar moeder had gekregen liet ze thuis. Die durfde ze niet eens meer aan te raken. Haar oom besloot haar op een dag apart te nemen na de sessie en vertelde haar over zijn vrouw, die ook was gestorven door een overvaller. Ze was om het leven gebracht met een zwaard. Daarom wilde hij eerst niet de dojo overnemen, maar toen hij zag hoe vastberaden Asuka was geweest, wilde hij het nog een kans geven. Asuka begreep waar hij naartoe ging en ze bedankte hem. Vanaf toen besloot ze om Kendo weer serieus op te pakken, maar ze raakte de katana nog steeds niet aan.

Asuka's manier van vechten veranderde langzaam. Het was niet meer de onschuldige, maar snelle manier om van iemand te winnen. Ze werd gedreven door haat. Haat voor het verkeerde. Het liefst deed ze haar tegenstander zoveel mogelijk pijn, omdat ze het beeld van de man die haar moeder het leven had ontnomen niet van haar netvliezen kreeg. Haar oom nam haar op en dag weer apart en droeg haar op met hem te sparren. Allereerst was ze verbaasd hierover, aangezien ze maar één keer tegen hem gevochten had en daarna nooit weer, maar ze accepteerde de uitdaging wel. Tijdens het sparren bleef hij kalm en wachtte altijd haar bewegingen af. Zij, echter, zette meteen de aanval in zonder nadenken. Binnen een paar tellen lag de shinai uit haar handen en zou ze hebben verloren, maar dat stond ze zelf niet toe. Ze ging over naar Martial Arts, waarbij haar oom moeite moest doen alles te ontwijken. Dat was het moment waarop ze achter haar element kwam en welke techniek ze kon gebruiken. Uit pure woede. Het duurde lang voordat ze gekalmeerd was, maar dat was wel het wachten waard geweest. Asuka besefte dat ze verkeerd bezig was geweest en dat ze Kendo gebruikte om haar frustratie te uiten op de verkeerde manier. Ze beloofde haar vader en oom dat zoiets nooit meer zou gebeuren. Haar vader kwam toen met het idee om toch op reis te gaan. Hier twijfelde ze eerst aan, maar na er goed over nagedacht te hebben, was dit misschien wel een goede afleiding. Ze pakte haar spullen bij elkaar en wilde de kamer uitlopen, maar bedacht zich dat ze nog iets vergat. De katana die haar moeder haar had gegeven. Hij stond nu al een jaar op dezelfde plek en ze had hem in die tijd nog met geen één vinger aangeraakt. Ze zal hem echter nodig hebben tijdens haar doortocht. Asuka nam afscheid van haar overige familie en vertrok de wijde wereld van Tarua in, niet beseffend dat ze nu haar safezone had verlaten en dat haar nog veel te wachten stond.

Like's:
- Kendo
- Watermeloen
- Winnen
Dislike's:
- Overvallers
- Verliezen van bepaalde personen
- Haar katana

En verder..:
De rede dat Asuka weer een shinai in haar handen nam, was omdat ze niet meer hulpeloos wilde zijn en sterker wilde worden, zodat zoiets niet nog een keer zou gebeuren. Dit was mede dankzij haar oom. Asuka kan er ook niet tegen als iemand in nood is en zij staat aan de zijlijn. Het eerste wat ze zal doen is te hulp schieten.

_________________

If I can't be a waterfall that washes away your sins,
should I be a raging fire to avenge you?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://tarua.actieforum.com
 
Asuka Kushieda
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Tarua :: Algemeen :: Gebruikers :: Account voorstellen-
Ga naar: